Ontdek onze services.

We zetten video in om 50% rekruteringsbudget te besparen. Het resultaat? Gerichte instroom met een succesratio van 90%.

Op maat van jouw rekruteringsnood bepalen we een gerichte communicatie- en videostrategie. We bepalen het videoformat en gaan over tot productie. Hierna verspreiden we de videocontent met gerichte boodschappen op de juiste kanalen, of ondersteunen we jouw marketing- of rekruteringsteam met een plan van aanpak.

Attract the right talent with our expertise.

Step 01 - Strategy.

Bye-bye bla bla.
Welcome genuine and honest.

Snel en kordaat bepalen we samen je noden als werkgever. Wij tekenen een haalbare recruitment marketing strategie uit waarmee je de juiste werknemer zal aantrekken.

Step 02 - Video.

You are not perfect.
That’s why candidates will like you.

Welke short-video formats helpen je als werkgever écht vooruit? We adviseren op maat en creëren vlotte en oprechte video’s. Je bedrijf zoals het is, dat is wat kandidaten willen zien, trust us.

Step 03 - Marketing.

Reach your target group.
Directly in the heart.

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We verspreiden jouw video’s en social media content gericht en strategisch, of bezorgen een plan van aanpak.

How we work.

In 3 stappen versterken we jouw rekruteringsstrategie om het juiste talent aan te trekken. We informeren, overtuigen en zetten een juiste en realistische verwachting centraal bij actief en passief zoekende kandidaten. Het resultaat: beter geïnformeerde kandidaten die passen binnen je bedrijfscultuur.

Step 01 - Strategy.

We tekenen een concreet stappenplan uit om jouw wervingstrategie en rekruteringsproces te optimaliseren met video. 

 

Snel en kordaat bepalen we samen je noden als werkgever. Wij duiken in je bedrijf, stellen rake vragen en laten kritisch ons licht schijnen op je recruitment marketing flow. Wie ben je als werkgever & wat heb je nodig om de juiste medewerkers aan te trekken?

Na de strategy-sessie maken we voor jullie een strategisch stappenplan. We verhelderen welke content zal werken, en welke zaken niet interessant zijn. Verwacht een open en eerlijke analyse, want zo zijn wij nu eenmaal.

De output en basis van de volgende stappen worden opgemaakt: een authentiek script met de belangrijkste touchpoints om kandidaten te informeren en te overtuigen.

Recruitment Strategie

We brengen jouw rekruteringsstrategie in kaart en tekenen een geoptimaliseerde candidate journey uit. Op basis hiervan bepalen we de juiste videocontent voor de juiste doelstelling.

Communicatie Strategie

Een wervende en gerichte boodschap, dat is onze kracht. We kennen de touchpoints van kandidaten en bepalen samen de juiste tone of voice. Een sterke inhoud voor het creëeren van nog sterkere content.

Video Strategie

Geen video zonder videostrategie. We vertalen jouw boodschap naar een kwalitatief beeld met de juiste scripts en regie. We luisteren en concretiseren naar een optimaal resultaat.

Stap 02 - Video.

We adviseren op maat en creëren vlotte en oprechte video’s. Het juiste video-format om je als werkgever vooruit te helpen in het aantrekken van talent.

Ons videoteam komt bij je langs. Samen met jouw medewerkers maken we video’s die realistisch weergeven wat het betekent om in je bedrijf te werken.

Het verschil in perceptie tussen een video en een geschreven tekst is gigantisch in de rekruteringswereld.

Of je nu opteert voor de videovacature, culture shoot, social media shortvideo’s of testimonials, wij maken ze voor jou – dynamisch en in hoge kwaliteit.

Video formats.

Bedrijfsvideo

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen.

Employer Branding Video

Een eerlijk beeld van je werkgeversmerk, differentiators en unique selling points.

Vacaturevideo

Een correcte toelichting van de inhoud en een realistische weergave om de juiste verwachtingen te scheppen.

Testimonial Video

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen.

Drone Video

Ons uniek stokpaardje waarmee jij het verschil maakt. Dynamisch en creatief. Zowel FPV (first-person-view) als luchtbeelden.

Social Media Video

Wervende short video content voor social media kanalen. De juiste video op het juiste kanaal.

Step 03 - Marketing. 

We verspreiden jouw video’s en social media content gericht en strategisch, of bezorgen je HR-, marketing- of communicatieteam een plan van aanpak.

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap rechtstreeks op het scherm van de juiste kandidaten verschijnt.

Omdat we je huidige rekruteringsaanpak en -noden ontleed hebben – en dankzij jarenlange ervaring in recruitment & headhunting – weten we exact in welke richting we jullie boodschap moeten targetten.

Je zal merken: je krijgt een kwalitatievere instroom die een opvallende match met je bedrijfscultuur vertoont.
En dat voor een maar liefst 50 % lagere cost of recruitment.

Video Marketing

Wij maken je video kenbaar. We verspreiden de boodschap en gaan voor een maximaal bereiken door in te zetten op meerdere formats voor diverse kanalen.

Social Media Marketing

We optimaliseren de sociale media mix voor de juiste doelgroep. We lanceren meetbare campagnes met een duidelijke doelstelling.

Targeted Advertising

Een minimale investering voor een optimaal resultaat. We versterken onze targeted advertising met de laatste technieken en technologieën om de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken.

Waarom talent aantrekken met video?

Betere aantrekking.

80% meer overtuigingskracht via video. Zet je bedrijf en/of vacature in de kijker. Informeer en overtuig. Identificatie staat centraal.

Betere instroom.

75% kwalitatievere instroom en beter geïnformeerde kandidaten dankzij video. De juiste verwachting wordt op voorhand gezet.

Minder mishires.

70% van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur cruciaal in hun zoektocht. Authentieke video's geven een eerlijk inzicht.

FAQ.

Nope. We zijn er om jou als bedrijf te helpen het juiste talent aan te trekken. Het effectief aanwerven van kandidaten rekenen wij niet door. Geen hoge selectiefees of interimcoëfficiënten. Enkel een kost voor de productie van de videos en bijhorende strategie. Wist je trouwens dat de meeste klanten méér dan één kandidaat aantrekken met onze videos? We gaan steeds voor een optimale ROI.

We creëren videocampagnes voor elk budget. In onze intake bepalen we de concrete nood aan video. We bieden testimonials, videovacatures en bedrijfsvideos aan binnen het gewenst budget. Afhankelijk van het benodigde format en draaitijd wordt de prijs bepaald.

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne is 3 weken van het ondertekenen van de offerte tot het lanceren van de campagne online. Uiteraard zijn we erg flexibel en kunnen we heel snel schakelen voor snel in te vullen vacatures. Ook dit wordt afgestemd in onze intake. Wetende dat je sneller de juiste kandidaten aantrekt in vergelijking met traditionele rekrutering is dit dus volledig ‘worth the wait’.

Onze videos zijn uiteraard tijdloos. Als het een specifieke vacature betreft kan deze ook voor veelvuldige vacatures ingezet worden en kunnen we het bestaand beeldmateriaal gebruiken voor nieuwe campagnes. Daarnaast blijven onze videos hét medium om awareness te blijven creëren bij specifieke doelgroepen. Ons doel is steeds om een zo duurzaam mogelijke oplossing te bieden voor jullie organisatie. Je bedrijf en/of vacature blijft een authentieke wijze om in de kijker te blijven.

Uiteraard, wij bieden strategie, video en marketingservices aan op maat van jouw wensen. Flexibiliteit is de basis van onze aanpak. Wij kunnen jou enerzijds bijstaan in het schrijven van een marketingstrategie zodat jouw eigen team hiermee aan de slag kan om de video te promoten. Anderzijds kan je de uitvoering aan ons overlaten, via jouw bedrijfspagina’s.

Onze projecten hebben ons geleerd dat het maken van video voor rekrutering de kosten niet opdrijft, maar bespaart. Je trekt het juiste talent sneller aan, waardoor er tevens een lager verloop is omdat de kandidaten de juiste verwachtingen hebben. Ons doel is om 50% rekruteringsbudget te besparen met een succesratio van 90%.

Uiteraard, wij hanteren alle Covid-19 veiligheidsregels bij de voorbereiding en tijdens het filmen. De nodige afstand en veiligheid wordt gegarandeerd te allen tijde.

Afhankelijk van de keuze van het video format voorzien we de uitwerking van een authentiek script en bijhorende regie. Onze in-house copywriters gaan aan de slag om jullie volledig te ontzorgen tot het realiseren van een kwalitatieve video.

Uiteraard, dit maakt de video juist nog authentieker! Ons in-house videoteam begeleidt en coacht jouw medewerkers om de juiste zaken te vertellen en op spontane manier te schitteren voor de camera.

Load More

We are strategists and creators that understand recruitment business.