Onze videovacatures.

We nemen je hierbij graag even mee doorheen enkele van onze campagnes.

Na de strategiebepaling werden deze wervingspitchen en bijhorende videovacatures succesvol gelanceerd.

Via onze landingspagina’s werden kandidaten snel aangesproken en ontving de klant al binnen de 24uur de eerste reacties binnen van gerichte én gekwalificieerde kandidaten.

GDW-Gent

Wij zijn GDW-Gent.

Gerechtsdeurwaarders, maar dan nét iets anders.

Oplossingen zoeken zit in ons DNA. Wij spreken mensentaal en hebben het grootste respect voor alle betrokken partijen. Nét zo gaat het er op kantoor aan toe: bloedserieus wat zaken betreft, no-nonsense in de omgang. Geen hiërarchie, wel leren van elkaar.

#teamworkisknowledge.

"Tomorrow slaagt er in een perfecte vertaalslag te maken van een tekstuele vacature naar een correct beeld, en dit is een kunst". - Saartje, Kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

Play It Safe

Elk uur opnieuw vindt er érgens in België een ernstig arbeidsongeval plaats. Wij van Play it safe! verhogen de veiligheid in bedrijven op de meest effectieve manier: via games!

Elke dag werken we aan het developen van nieuwe safety-games en aan het verbeteren van de user experience ~ een droom voor gamenerds als wij.
Next step: world domination op vlak van game based learning.

Als medewerker van Play it safe! ben je een optimist, weet je van aanpakken en ben je een echte goalgetter. Je bent helemaal mee met onze ambities en wordt een echte partner in crime.

Als Sales Director heb je de eindverantwoordelijkheid over marketing en sales. En als het écht klikt word jij misschien wel onze nieuwe co-founder!

"Dankzij Tomorrow hebben we een duidelijke recruitment strategie aangevuld met de nodige marketing skills om ons doelpubliek te bereiken". - Brecht, Co-Founder.

The Harbour

The Harbour helpt start-ups, scale-ups en KMO’s bij de zoektocht naar groeifinanciering. Zij worden blij als hun klanten groeien. Dit doen ze door de combinatie van strategisch financierings advies, de opmaak van een financieringsmix op maat én het ophalen van de nodige financiering bij de juiste financieringskanalen.

Als Harbour-medewerker ben je zelf ondernemend, weet je van aanpakken en heb je een no-nonsense attitude. Mensenkennis en een analytische geest zijn de belangrijkste tools, uiteraard aangevuld met een financiële bagage. Ervaring in de corporate finance, bancaire of juridische sector is een extra troef.

Je komt terecht in een sterk groeiende funding agency, met een focus op klantvriendelijkheid. Een klant een “wow-gevoel” geven, staat centraal. The Harbour vertelt wat je moet horen, niet wat je wil horen. En dit onderscheidt hen op de markt.

"Het is moeilijk zowel de jobinhoud als de cultuur te omschrijven in tekst. Dankzij Studio Today hebben we dit in een gerichte videovacature kunnen omzetten." - Matthias, Co-Founder

Mother

We zijn met Mother gestart vanuit een missie en werken hard om die waar te maken. Het ultieme doel? Mensen in staat stellen om op een makkelijke manier zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn.

De eerste stappen zijn gezet, er ligt een solide basis van producten en tools waar telers, restaurants, bloemenzaken, tuiniers, stadsgezinnen, microfarms of foodies mee aan de slag kunnen om zelf microgroenten te kweken en dagelijks vers te oogsten. Daar hoort een assortiment zaden bij en een fantastische app die begeleidt van zaadje tot recept. De kickstartercampagne sloeg alvast in als een bom. Mensen willen het hébben.

Onze eerste twee producten zijn af en popelen om de wereld te veroveren. Terwijl het kernteam verder timmert aan het ontwikkelen van nieuwe concepten binnen dezelfde missie, gaan de Mother-ambassadeurs met de realisaties, het verhaal, de droom op pad. Hoe? Op de manier die jou het beste ligt. Jij overtuigt mensen van onze missie en producten dankzij de passie, het enthousiasme en de openheid die je uitstraalt.

"We zochten initieel 'een salesprofiel'. Dankzij de rekruterings en HR insteek van Tomorrow hebben we véél duidelijker kunnen bepalen wie we zoeken."  - Dries, Co-Founder

Achter onze schermen.