Rekruteer efficiënter.

Geen of weinig relevante sollicitanten? Bespaar rekruteringsbudget, zet videomarketing in en trek het juiste talent aan. 

De arbeidsmarkt staat in brand. Een overload aan vacatures. Het post & pray tijdperk is voorgoed voorbij. Tekstuele vacatures zijn dood.

Kandidaten wensen een eerlijke inzage in jouw werkomgeving, team, cultuur en waarden. Tomorrow biedt antwoord aan de hand van efficiënte videocampagnes, aangevuld met performance marketing. Met één doel: het aantrekken van de juiste kandidaten.

Sneller én beter rekruteren in 3 stappen.

Als pioneer in recruitment marketing zijn we hét alternatief op traditionele rekrutering. Alle video’s worden van strategie en script tot output in-house gerealiseerd. Tomorrow is een team van ervaren ex-recruiters, creatieve videographers en experienced performance marketeers. Jouw all-in-one innovatieve rekruteringspartner. Bekrood als starter van het jaar 2019 door Unizo Oost-Vlaanderen.

01 - De juiste strategie.

Bye-bye bla bla.
Welcome genuine and honest.

Snel en kordaat bepalen we samen jouw nood om je rekrutering te versterken. Wij tekenen een haalbare recruitment marketing strategie uit waarmee je de juiste werknemer zal aantrekken.

02 - Gerichte video content.

You are not perfect.
That’s why candidates will like you.

We bepalen de video formats die je écht vooruit helpen als werkgever. We adviseren en creëeren steeds op maat oprechte video’s. Je bedrijf zoals het is, dat is wat kandidaten willen zien, trust us.

03 - De juiste kanalen.

Reach your target group.
Directly in the heart.

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We bepalen de juiste kanalen: van youtube, over facebook, instragram en Linkedin, tot TikTok en Snapchat. Elke doelgroep weten we gericht te bereiken.

Video's voor HR.

Employer Branding video

We brengen met een authentieke employer branding video je werkgeversmerk naar voor. Geen valse beloften, een concrete inkijk in je unique selling points, waarden en cultuur.

Bedrijfsvideo

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen. Kandidaten willen weten wie je bent en in welke werkomgeving ze terechtkomen. Het antwoord bij uitstek met onze bedrijfsvideo's.

Videovacature

We brengen jouw vacature tot leven. Een correcte toelichting over de vacature, de verwachting en jouw aanbod. We informeren, overtuigen en trekken talent aan om jouw vacature in te vullen.

Videogetuigenis

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen. Jouw mensen aan het woord. Waarom ze voor jouw als werkgever opstaan en met de smile aan de slag gaan.

De kracht van video.

Grotere aantrekkingskracht.

Wist je dat een videoboodschap voor 80% blijft hangen terwijl dit slechts 20% is bij tekst? Spring er tussenuit en ga resoluut voor een sterkere aantrekkingskracht met video.

Kwalitatievere instroom.

Een realistische preview van je werkomgeving, team en jobinhoud zorgt voor een gerichte instroom. Geen generieke vacatureteksten maar concrete toelichting voor 75% beter geïnformeerde instroom.

Minder mishires. Lagere kost.

Uit studies blijkt: 70% van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur cruciaal in hun zoektocht. Authentieke video's geven een eerlijk inzicht en verkleinen de mismatch. Een betere cultural fit zorgt voor een hogere retentiegraad.

Jouw verhaal, uniek en vernieuwend gebracht.

Elk bedrijf heeft zijn eigen uniek verhaal. Zijn eigen visie of missie. Daarom vertrekken we met een persoonlijke approach, op maat van jouw doelstellingen. Creatief en oprecht naar jouw noden, aangevuld met de nieuwste technieken. Ontmoet onze first-person indoor-drone en zet je bedrijf of vacature des te meer in de kijker.

Contact

"Tomorrow heeft ons helemaal overtuigd van de kracht van authenticiteit. Zo creëerden ze geen good-news-show die ons als werkgever verbloemd. Ze creëerden oprechte video’s die een realistische weergave zijn van wie we ècht zijn en waar we voor staan, dit naar al onze stakeholders. Het helpt ons in het rekruteringsproces doordat we nu de kandidaten nog sneller kunnen overtuigen van onze bedrijfscultuur en waarden. Dat maakt het format net zo krachtig, want zo weten we ook de juiste mensen aan te trekken. "

— Barbara Rommelaere, Marketing Manager Mahieu construct.