Video.

You are not perfect. That’s why candidates will like you.

Welke short video-formats helpen je als werkgever écht vooruit? We adviseren op maat en creëren vlotte en oprechte video’s.

Na het bepalen van een strategisch stappenplan op maat van jouw goals als employer, komt ons videoteam bij je langs. Samen met jouw medewerkers maken ze video’s die realistische weergeven wat het betekent om in je bedrijf te werken.
Het verschil in perceptie tussen een video en een geschreven tekst is gigantisch in de rekruteringswereld. Hoe dat precies zit? Hier leggen we dat exact uit, maar we verklappen alvast dat video de overduidelijke winnaar is.
Of je nu opteert voor de videovacature, culture shoot, social media shortvideo’s of testimonials, wij maken ze voor jou – mét het gepaste strategische advies.

Craving for video?

Contacteer ons

Some work.

Een krachtige video trekt niet alleen het juiste talent aan, het zet je bedrijf ook in de kijker.

Bedrijfsvideo

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen.

Employer Branding Video

Een eerlijk beeld van je werkgeversmerk, differentiators en unique selling points. 

Vacaturevideo

Een correcte toelichting van de inhoud en een realistische weergave om de juiste verwachtingen te scheppen.

Testimonial Video

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen.

Drone Video

Ons uniek stokpaardje waarmee jij het verschil maakt. Dynamisch en creatief.

Social Media Video

Wervende short video content voor social media kanalen. De juiste video op het juiste kanaal.

Showcase your work environment.

Drone video.

360° video.

Méér dan een video agency.

Tomorros is meer dan een video agency. Al maken we wel topvideo’s die lifechanging zijn voor je bedrijf. Onze videoteams gaan pas van start nadat we exact bepaald hebben welke video-formats voor jouw bedrijf en je rekrutering écht een verschil zullen maken. Bovendien maken we geen picture-perfect, want daar knappen kandidaten op af. Vergeet het zoveelste ongeloofwaardige bedrijfsfilmpje met hippe kantoren, pingpongtafels en modellen als zogenaamde medewerkers. 

Nee, we tonen de echte collega’s – als dat toevallig modellen zijn, dan mag dat, maar het is geen must –, de werkomgeving waar ze zullen terechtkomen en hun directe manager in spe. Bekijk het zo: onze video’s zorgen ervoor dat je het lange sollicitatieproces een stap voor bent. Wist je dat heel wat kandidaten pas afhaken in het laatste stadium? Op het moment dat ze de zaakvoerder ontmoeten in het allerlaatste gesprek en geen klik voelen? Dankzij een realistische video weet een kandidaat meteen of je bedrijf een match is. Time & money: saved!