Video Vacature.

Zet jouw vacature in de kijker. Informeer, overtuig en trek de juiste kandidaten aan. 

Wat is een videovacature?

Een videovacature brengt een vacature tot leven. Informeer potentiële kandidaten over de jobinhoud. Toon in welke werkomgeving ze terechtkomen en wie hun toekomstige collega’s zullen zijn. Win voorsprong op concullega’s en schep de juiste verwachting. Videovacatures zijn een bewezen middel om verkeerde aanwervingen te verkomen en werken efficiënter dan tekstuele vacatures.

Onze videovacatures.

Waarom kiezen voor een videovacature?

People First.

We brengen met een authentieke employer branding video je werkgeversmerk naar voor. Geen valse beloften, een concrete inkijk in je unique selling points, waarden en cultuur.

Cultural Fit.

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen. Kandidaten willen weten wie je bent en in welke werkomgeving ze terechtkomen. Het antwoord bij uitstek met onze bedrijfsvideo's.

Team.

We brengen jouw vacature tot leven. Een correcte toelichting over de vacature, de verwachting en jouw aanbod. We informeren, overtuigen en trekken talent aan om jouw vacature in te vullen.

Insights.

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen. Jouw mensen aan het woord. Waarom ze voor jouw als werkgever opstaan en met de smile aan de slag gaan.

How we work.

Strategy.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

Production.

We gaan uiterst efficiënt aan de slag om jouw toelichting te capteren aangevuld met sfeerbeelden. Ons in-house team is erg ervaren met het bevragen, adviseren en op het gemak stellen van jouw werknemers. We gaan voor een hoogwaardige productie die jouw vacature vertaalt naar video en tot leven brengt.

Deliver.

We gaan met jou videovacature aan de slag om deze via ons performance marketingteam te lanceren naar de juiste doelgroep. Geen enkel social media kanaal is ons vreemd. We verbinden de nodige datapunten en optimaliseren jouw budget voor maximaal bereik van de juiste kandidaten.

De kracht van video.

Grotere aantrekkingskracht.

Wist je dat een videoboodschap voor 80% blijft hangen terwijl dit slechts 20% is bij tekst? Spring er tussenuit en ga resoluut voor een sterkere aantrekkingskracht met video.

Kwalitatievere instroom.

Een realistische preview van je werkomgeving, team en jobinhoud zorgt voor een gerichte instroom. Geen generieke vacatureteksten maar concrete toelichting voor 75% beter geïnformeerde instroom.

Minder mishires. Lagere kost.

Uit studies blijkt: 70% van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur cruciaal in hun zoektocht. Authentieke video's geven een eerlijk inzicht en verkleinen de mismatch. Een betere cultural fit zorgt voor een hogere retentiegraad.

Jouw verhaal, uniek en vernieuwend gebracht.

Elk bedrijf heeft zijn eigen uniek verhaal. Zijn eigen visie of missie. Daarom vertrekken we met een persoonlijke approach, op maat van jouw doelstellingen. Creatief en oprecht naar jouw noden, aangevuld met de nieuwste technieken. Ontmoet onze first-person indoor-drone en zet je bedrijf of vacature des te meer in de kijker.

Contact

"Tomorrow heeft ons helemaal overtuigd van de kracht van authenticiteit. Zo creëerden ze geen good-news-show die ons als werkgever verbloemd. Ze creëerden oprechte video’s die een realistische weergave zijn van wie we ècht zijn en waar we voor staan, dit naar al onze stakeholders. Het helpt ons in het rekruteringsproces doordat we nu de kandidaten nog sneller kunnen overtuigen van onze bedrijfscultuur en waarden. Dat maakt het format net zo krachtig, want zo weten we ook de juiste mensen aan te trekken. "

— Barbara Rommelaere, Marketing Manager Mahieu construct.