Subsidie.

Wil je als bedrijf inzetten op de verdere commercialisering van jouw product in het buitenland? Droom je ervan om dit op een innovatieve, digitale manier doen? Dat kan! Dankzij Flanders Investment & Trade kan je een bedrijfsfilm aan een sterk gereduceerd tarief laten produceren.

Dankzij de subsidie voor digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie heb je recht op een tegemoetkoming voor het produceren van een product – of bedrijfsvideo. Hoe je zo’n subsidie kan bekomen kan je alvast hieronder lezen.

video

Subsidie van € 1.500 (evt. € 2.250).

Wat is het?

De subsidie is ontworpen met als doel Vlaamse bedrijven te helpen bij het aantrekken van buitenlandse handelspartners, werkgelegenheid te stimuleren en bij te dragen tot het positieve imago van ons ondernemerslandschap. Flanders Investment & Trade helpt bedrijven door een financiële ondersteuning aan te bieden voor het extern ontwikkelen en vertalen van hun meertalige website, webshop, sociale media en video.

De subsidie is van toepassing op videocontent, zoals een bedrijfsfilm, als ze gemaakt wordt in een vreemde taal, met als doel om in het buitenland te tonen. Dit kan trouwens perfect een Nederlands gesproken film zijn met bv. Engelstalige ondertiteling.

Met behulp van FIT krijg je een subsidie van EUR 2.250 per project! Indien je sinds 2005 meer dan 4 goedgekeurde subsidieaanvragen hebt bij FIT, wordt het bedrag beperkt tot EUR 1.500.

Voor wie?

Iedere onderneming die gevestigd is in het Vlaamse Gewest en gekwalificeerd wordt als KMO heeft kans op deze subsidie. Verder dien je als onderneming in regel te zijn met de sociale en fiscale wetgeving en krijg je nog geen financiële steun van een andere instelling of overheid.

Hoe krijg je nu deze subsidie?

De aanvraag is gemakkelijk en duurt niet langer dan een kwartier! Minimaal 7 dagen voor de aanvang van de videoproductie dien je de aanvraag in, maximaal 60 dagen na de aanvraag krijg je de beslissing te horen.

Nood aan meer informatie? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn!

Ik wil meer informatie!

Vul jouw gegevens in en we nemen snel contact op.

Contacteer mij