Strategy.

Bye-bye bla bla.

Hallo concreet stappenplan.

Snel en kordaat bepalen we samen je noden als werkgever. Wij tekenen een haalbare recruitment marketing strategie uit waarmee je snel de juiste werknemers zal aantrekken.
Elk bedrijf heeft andere noden als werkgever. Maar allemaal delen ze een bezorgdheid: de rekruteringskost loopt elk jaar hoger op.
Wij duiken in je bedrijf, stellen rake vragen en laten kritisch ons licht schijnen op je recruitment marketing flow. Wie ben je als werkgever & wat heb je nodig om de juiste medewerkers aan te trekken?

Na de strategy-sessie maken we voor jullie een strategisch stappenplan. We verhelderen welke content zal werken, en welke zaken niet interessant zijn. Verwacht een open en eerlijke analyse, want zo zijn wij nu eenmaal.

Contacteer ons
Alexander Synhaeve

We hebben maar één doel: jouw rekruteringsproces beter maken door eerlijke videocontent slim in te zetten.

Recruitment Strategy.

We brengen jouw rekruteringsstrategie in kaart en tekenen een geoptimaliseerde candidate journey uit. Op basis hiervan bepalen we de juiste videocontent voor de juiste doelstelling.

Communication Strategy.

Een wervende en gerichte boodschap, dat is onze kracht. We kennen de touchpoints van kandidaten en bepalen samen de juiste tone of voice. Een sterke inhoud voor het creëeren van nog sterkere content.

Video Strategy.

Geen video zonder videostrategie. We vertalen jouw boodschap naar een kwalitatief beeld met de juiste scripts en regie. We luisteren en concretiseren naar een optimaal resultaat.

Méér dan employer branding.

Je employer brand zal een flinke boost krijgen dankzij onze aanpak. Het team van Tomorrow is er niet op uit om je identiteit als werkgever te veranderen. Wij gaan aan de slag met de sterktes die je al in huis hebt. We zetten je team, de collega’s en je werkplek in de spotlights. Want met een realistische preview schep je de juiste verwachtingen. 

Geen dure rebranding, wel concrete stappen: gebruiksklare video’s en gerichte verspreiding. Door onze specifieke expertise in recruitment marketing, weten we perfect welke kant je werkgeversmerk uit moet om je doelen te bereiken. Bel ons gerust.