Projects made with ❤

Covid-19 treft heel wat sectoren. Vanuit Tomorrow ondersteunen we graag waar mogelijk met onze expertise in communicatie en video. Hierbij brengen we graag enkele van deze projecten naar voor.

Heb je een idee of een project? Wil je het extra in de kijker zetten en je boodschap persoonlijk overbrengen? Heb je nood aan strategie en een professionele videoproductie? Of wil je gewoon ons vrijblijvend advies?

Contacteer ons
tomorrow covid

❤ our heroes.

De DIKKE MERCI-box is onze kans om iets terug te geven én onze appreciatie te tonen aan de zorgverleners die zich elke dag 100% geven in de strijd tegen COVID-19. Zij dragen zorg voor ons, dus laten wij ook zorg dragen voor hen. Want wat zij nu doen, verdient een dikke, dikke merci! Help jij mee een DIKKE MERCI–box uit te delen aan een zorgverlener?

Een initiatief van Jucy, Yugen Kombucha en Befood.

Doneer en ondersteun de zorgverleners

❤ for horeca.

Heart for horeca weet als geen ander dat horeca-ondernemers hulp nodig hebben. Hoop, steun en daadkracht is wat wij op vandaag bieden. Sinds de bekendmaking van de drastische maatregelen omtrent het COVID-19, zijn we vastbesloten om een impact te maken.
 De kern van onze doelstelling is het helpen van horeca-ondernemers in nood. 
Door de inspanningen van Heart for Horeca zijn we ervan overtuigd dat we het verschil voor hen kunnen maken.

Een initiatief van Kristof D’hont en team.

Donneer en ondersteun de horeca