WHY VIDEO IS CRUCIAL FOR YOUR RECRUITMENT.

Tomorrow Like a Pro.

Vrijdag 3/12/2021 - 12u - Studio Skoop Gent

Inschrijven

Update 16/11: we houden rekening met de laatste actuele informatie omtrent covid safe events en houden jullie hier mede van op de hoogte. Op vandaag kan alles nog doorgaan zoals gepland gezien de grootte van de zaal, verluchting, ventilatie, nodige afstand, invite only en co2-meters. 

What to expect.

De economie wakkert aan, onze blik is op de toekomst gericht. Maar wat met de vele openstaande vacatures? Nog nooit was de krapte op de arbeidsmarkt zo voelbaar doorheen Vlaanderen. Een innovatieve rekrutering dringt zich aan om jezelf te onderscheiden in jouw sector. Hoe spring je ertussen uit?
Op “Tomorrow Like a Pro” delen verschillende experts hun exclusieve inzichten over hét boomende medium van morgen: Video. Je leert boeiende cases kennen en krijgt er concrete handvaten om de nieuwste videotrends toe te passen in jouw rekrutering. Dit in een exclusieve kring van bedrijfsleiders en HR-managers met één gemeenschappelijke interesse: het beste talent aantrekken op een authentieke manier.
Ben jij klaar om jouw rekrutering naar het hoogste niveau te tillen en een voorsprong te nemen in jouw sector? Schrijf je dan nu in! 

Keynote speakers.

Lesley Arens

Founder #ZigZagHR
Experte in HR strategie en trends

Clo Willaerts

Keynote speaker
Author Videomarketing Like A Pro
& Digital Marketing Like A Pro

Paulo Lopes

TIKTOK
Director Brand Strategy
Content & Media Strateeg

Wim Ballieu

Ondernemer & TV-persoonlijkheid
Balls & Glory - Wim's Deli
Authentieke content expert

Timing.

12u00 – 13u00 Lunch / Networking by Wim Ballieu (Lancering van het foodconcept ‘Wim’s Deli’)

13u00 – 13u15 Lesley Arens – ‘Uitdagingen en opportuniteiten op de arbeidsmarkt van vandaag.’

13u15 – 13u45 Clo Willaerts – ‘De kracht van Videomarketing.’

13u45 – 14u15 Paulo Lopes – ‘Hoe kan Tiktok jouw rekrutering boosten?’

14u15 – 14u30 Wim Ballieu – ‘Hoe authentiek en omni-channel communiceren?’

14u30 – 15u00 Afsluitdrink & Networking 

Tickets.

Voor een vlotte toegang werken we met e-tickets. Schrijf je in en krijg jouw ticket in jouw mailbox. Plaatsen zijn beperkt.

Op woensdag 1 december ontvangt iedere deelnemer nog een reminder van zijn e-ticket. Download het e-ticket op je mobiele telefoon of druk het op voorhand af, om de geldige barcode te kunnen tonen aan de ingang.

Schrijf je hier in

13u - 13u15 : Lesley Arens (#ZigZagHR)

Lesley Arens is oprichtster van het bekende HR-community #ZigZagHR. Na een carrière in marketing en HR bij bekende Learning& Development organisaties, koos ze resoluut voor het ondernemerschap en organiseert ze sedertdien exclusieve netwerkevents over leiderschap, levenslang leren en HR.

Ze zal haar kijk op de arbeidsmarkt geven en de uitdagingen waarmee werkgevers geconfronteerd worden. Hoe draai je deze uitdaging in een opportuniteit als werkgever en bouw je een innoverende rekrutering strategie om het juiste talent aan te werven én te behouden? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je in haar boeiende uiteenzetting.

13u15 - 13u45u: Clo Willaerts ("Videomarketing Like A Pro")

Clo Willaerts is een Belgische keynote spreker, auteur en consultant digitale strategie. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale marketing en digitale bedrijfsstrategie. Clo beschrijft zichzelf als een 'girl geek' en een tech blogger.

In augustus verscheen haar boek ‘Videomarkering Like a Pro’ als opvolger van dé marketingbijbel ‘Digital Marketing Like a Pro’. Een keynote over videomarketing in de breedste zin. Hoe begin je er mee? Waarom is het nu het moment om te starten met video en hoe bereik je de juiste doelgroepen? Post-corona is video de meest essentiële tool voor elk bedrijf. Krijg insights over YouTube, Facebook, Instagram en TikTok van dé digital expert ter zake.

13u45 - 14u15: Paulo Lopes (TikTok)

Paulo heeft 25 jaar media ervaring, waarvan 21 in online marketing en 10 jaar in Social Media. Na jaren verantwoordelijk te zijn voor YouTube bij RTL, verdiepte Paulo zich verder in TikTok. In 2020 bracht hij 3 TikTok boeken uit en heeft hij inmiddels meer dan 500 TikTok campagnes opgezet. Hij staat in direct contact met honderden TikTok, Instagram en YouTube creators die hij verbindt aan efficiënte social media campagnes. Ook in HR ziet hij een stijgende trend en belang van video. Sollicitatievideo’s en rekruteringsvideo’s winnen terrein. Als werkgever kan je dus niet achterblijven.

Duik mee in unieke insights over korte video formaten met de sterke opkomst van TikTok in rekrutering.

14u15 - 14u30: Wim Ballieu (Balls&Glory)

Wim is een ambitieuze ondernemer en oprichter van het gekende concept 'Balls & Glory'.

Het creatief brein van Wim staat nooit stil. Wim weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het bereiken van de juiste doelgroep is. Als expert in omni-channel distributie gaat hij dieper in op de kracht van video en de juiste doelgroep overtuigen. Krijg een uniek inzicht in contentdistributie en marketing van succesvolle merken als Balls & Glory en zijn nieuwste geesteskind ‘Wim’s Deli’. Wim is een enthousiaste keynote speaker en veelzijdig televisiemaker, bekend van o.a. ‘Goe Gebakken’ en ‘Bal National’ (Njam.tv).

Covid-safe.

We vragen elke bezoeker om één van de volgende bewijzen en je identiteitskaart voor te leggen:

  • een geldig vaccinatiebewijs
  • een negatieve PCR-test (max. 48 uur op voorhand afgenomen)
  • een herstelbewijs
  • een snelle antigeentest, afgenomen door medisch geschoold personeel met negatief resultaat. Geldigheid = dag van de test +1 dag.

Het vaccinatiebewijs of het resultaat van de negatieve test kan je tonen via de Covid Safe BE app of in een geprinte versie. Zelftesten worden niet aanvaard.

Tijdens het evenement worden alle maatregelen genomen volgens de actuele richtlijnen.

Practicals.

Bereikbaarheid

Met de auto:

  1. Via E17, afrit Gent Centrum (B401), weg vervolgen via Zuidpark en Zuidstationstraat.
  2. Brusselsesteenweg / Brusselsepoortstraat / Lange Violettestraat
  3. Via Dampoortstraat / Steendam / Sint-Jacobsnieuwstraat / Keizer Karelstraat

Ondergronds parkeren kan in parking Reep P2 (1,80€/u) of Zuid P3 (2€/u) (invalsweg Gent Zuid).

Met het openbaar vervoer:

Vertrek vanaf Gent Zuid op het Woodrow Wilsonplein. Loop langs de Zuidstationstraat naar het Sint-Annaplein. Daar bevindt zich Studio Skoop.

Met de fiets:

Er zijn 2 fietsenstallingen voorzien aan de ingang van Studio Skoop.

Contact.

Event Manager: Ines Bruylant

ines@tomorrow.be

Tel: 0470/62.71.37