Google for Jobs.

Ben jij er klaar voor?

Wat is Google For Jobs?

Kort samengevat is Google For Jobs het jobboard van Google. De nieuwe zoekmachine tool van Google voor vacatures. Deze tool biedt zelf geen vacatures aan maar verzamelt de informatie van vacaturesites, jobboards en databases. Het is een tussenschakel tussen kandidaten en vacatures.

Wat, hoe, waar?

Google For Jobs wordt als ‘widget’ weergegeven boven de google zoekresultaten. De exacte positie? Onder Google advertenties en boven organische zoekresultaten.

Google for Jobs werd eerst uitgerold in Amerika, later in Europa. Op vandaag reeds actief in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje én Nederland. Het is een kwestie van tijd voor België aan de beurt is!

73% van alle werkzoekenden start de zoektocht op google

Hoe werkt Google For Jobs?

Definieer uw droom als werkgever. Wij gaan de passie na bij uw werknemers.

Meer info

Hoe kom je op Google For Jobs?

Geef kandidaten een beter inzicht en laat hen voelen bij wie ze terecht komen.

Meer info

Hoe staat jouw vacature bovenaan?

We spreken het juiste doelpubliek gericht aan via digitale kanalen.

Meer info

Trek het juiste talent aan voor uw vacature!

Google for Jobs heeft het levenslicht gezien om werkzoekenden zo gemakkelijk mogelijk in contact te brengen met passende vacatures. Google for Jobs werkt zo gericht mogelijk. Het biedt je een uitgelezen kans om met het juiste talent in contact te komen. Google bepaalt zelf wélke vacatures als eerste naar voor komen. Kwaliteit van de vacatures is hierin belangrijk. Als je hier geen rekening mee zal houden, verlies je gegarandeerd kandidaten aan je concullega’s. Wij helpen je graag op weg!

 

Contacteer ons

Stay in touch

Vul jouw gegevens in en blijf op de hoogte van het laatste recruitment marketing nieuws

Powered by Tomorrow.be - Recruitment Marketing experts.