Employer Branding.

Zet jouw werkgeversmerk, DNA en waarden in de kijker met video. 

Wat is een employer branding video?

Een employer branding video creëert en communiceert jouw werkgeversmerk naar potentiële kandidaten. Authentieke employer branding die een realistische weergave van jouw employer brand maakt scoort. Het geeft je bedrijf een onderscheidend imago.

Vanuit jouw Employer Value Proposition (EVP) geven we jouw bedrijf een correcte uitstraling. We vertrekken vanuit de eigen medewerkers en informeren, overtuigen en trekken nieuwe kandidaten aan. 

Onze employer branding video's.

Waarom voor een employer branding video kiezen?

People First.

Onze employer branding campagnes maken we zo authentiek mogelijk met jouw mensen centraal. We gaan resoluut voor een people first aanpak met authenticiteit on top aangevuld met jouw usp's en waarden.

Authentic.

Elke Tomorrow campagne is een realistische weergave van jouw werkgeversmerk. Geen valse beloften of generieke waarden. Concrete, authentieke waarden waar jouw werknemers zich wél in vinden. 

Culture-driven.

Vandaag de dag is de cultural fit het selectiecriterium bij kandidaten. We zetten jouw cultuur centraal en scheppen de juiste verwachting. Wist je dat we enkel voor duurzame matches gaan en zo effectief mishires verminderen? 

Engagement.

Video verhoogt het engagement. Meer bereik, meer views en meer interacties. We gaan resoluut voor audiovisueel zodat je een maximale interactie met jouw kandidatendoelgroep bereikt. 

How we work.

Strategy.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

Production.

We gaan met ons in-house videoteam aan de slag om jouw werkgeversmerk in de kijker te zetten. We creëren een authentiek concept zodat je de kandidaten met jouw employer branding campagne niet enkel overtuigt, maar ook het juiste gevoel doet opwekken.

Deliver.

Volgens de afsgesproken deadline ontvang je jouw employer branding video. Samen met ons in-house performance marketing team lanceren we jouw campagne om de kandidatenwereld te veroveren!

De kracht van video.

Grotere aantrekkingskracht.

Wist je dat een videoboodschap voor 80% blijft hangen terwijl dit slechts 20% is bij tekst? Spring er tussenuit en ga resoluut voor een sterkere aantrekkingskracht met video.

Kwalitatievere instroom.

Een realistische preview van je werkomgeving, team en jobinhoud zorgt voor een gerichte instroom. Geen generieke vacatureteksten maar concrete toelichting voor 75% beter geïnformeerde instroom.

Minder mishires. Lagere kost.

Uit studies blijkt: 70% van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur cruciaal in hun zoektocht. Authentieke video's geven een eerlijk inzicht en verkleinen de mismatch. Een betere cultural fit zorgt voor een hogere retentiegraad.

Contact

"Tomorrow heeft ons helemaal overtuigd van de kracht van authenticiteit. Zo creëerden ze geen good-news-show die ons als werkgever verbloemd. Ze creëerden oprechte video’s die een realistische weergave zijn van wie we ècht zijn en waar we voor staan, dit naar al onze stakeholders. Het helpt ons in het rekruteringsproces doordat we nu de kandidaten nog sneller kunnen overtuigen van onze bedrijfscultuur en waarden. Dat maakt het format net zo krachtig, want zo weten we ook de juiste mensen aan te trekken. "

— Barbara Rommelaere, Marketing Manager Mahieu construct.