Bedrijfsvideo.

Kandidaten aantrekken start met jouw bedrijf, producten en diensten duidelijk in de kijker te plaatsen.

Wat is een bedrijfsvideo?

Met een bedrijfsvideo brengen bedrijven hun product of dienst onder de aandacht van hun doelgroep. De zoektocht van kandidaten begint bij het ontdekken van jouw bedrijf. Maak duidelijk wat jullie produceren of welke diensten jullie leveren. Neem kandidaten mee achter de schermen en win hun hart voor jouw purpose en dienstverlening of producten. Het begint van een sterke candidate journey!

Onze bedrijfsvideo's.

Waarom kiezen voor een bedrijfsvideo?

Employer Branding.

We brengen met een authentieke employer branding video je werkgeversmerk naar voor. Geen valse beloften, een concrete inkijk in je unique selling points, waarden en cultuur.

Culture driven.

We gaan volop voor cultural fit matching. Jobinhoud is één iets, om werknemers aan te trekken en te behouden is het belangrijk dat ze ook weten bij wie en in welke omgeving ze terechtkomen. Show, don't tell.

Setting expectations.

We informeren hoe de job eruit ziet, maar ook hoe jouw werkgeversmerk zich vertaalt naar de werkvloer. We scheppen een realistische verwachting, waardoor identificatie centraal staat. Een correcte verwachting vermijdt ook mishiring!

Elimination of prejudices.

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen. Jouw mensen aan het woord. Waarom ze voor jouw als werkgever opstaan en met de smile aan de slag gaan.

How we work.

Strategy.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

Production.

Met onze sterke pre-productie gaan we aan de slag om jouw bedrijfsvideo zo efficiënt mogelijk in te blikken. Voor elke bedrijf creëeren we een originele video die juiste identiteit reflecteert. Ons in-house videoteam gaat aan de slag om de volledige productie in te blikken.

Deliver.

Jouw bedrijfsvideo brengen we met ons in-house performance marketing team naar de juiste stakeholders. We zijn uiterst ervaren met gerichte videomarketing en targeted advertising. We’re here to make you shine!

De kracht van video.

Grotere aantrekkingskracht.

Wist je dat een videoboodschap voor 80% blijft hangen terwijl dit slechts 20% is bij tekst? Spring er tussenuit en ga resoluut voor een sterkere aantrekkingskracht met video.

Kwalitatievere instroom.

Een realistische preview van je werkomgeving, team en jobinhoud zorgt voor een gerichte instroom. Geen generieke vacatureteksten maar concrete toelichting voor 75% beter geïnformeerde instroom.

Minder mishires. Lagere kost.

Uit studies blijkt: 70% van de werkzoekenden vindt bedrijfscultuur cruciaal in hun zoektocht. Authentieke video's geven een eerlijk inzicht en verkleinen de mismatch. Een betere cultural fit zorgt voor een hogere retentiegraad.

Contact

"Tomorrow heeft ons helemaal overtuigd van de kracht van authenticiteit. Zo creëerden ze geen good-news-show die ons als werkgever verbloemd. Ze creëerden oprechte video’s die een realistische weergave zijn van wie we ècht zijn en waar we voor staan, dit naar al onze stakeholders. Het helpt ons in het rekruteringsproces doordat we nu de kandidaten nog sneller kunnen overtuigen van onze bedrijfscultuur en waarden. Dat maakt het format net zo krachtig, want zo weten we ook de juiste mensen aan te trekken. "

— Barbara Rommelaere, Marketing Manager Mahieu construct.